ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H διαλειμματική νηστεία της Βίσση - Εντυπωσιακό αποτέλεσμα (pics)

Δείτε φωτογραφίες

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, όπως αλλιώς λέγεται η Άννα Βίσση ποζάρει με μαγιό της στα 62 της χρόνια και εντυπωσιάζει. Η Άννα Βίσση, λοιπόν, με το μαύρο μπικίνι της δείχνει τα αποτελέσματα της διαλειμματικής δίαιτας, που έκανε και που επιλέγουν να κάνουν και εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βγήκε φωτογραφίες στην πισίνα του σπιτιού της στην Κηφισιά, όπου και τις ανέβασε στο λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Surrendered #pause #pausethemoment #letgo #thinknothing #relax

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

«Όταν δε μπορείς να φας, βγάζεις φωτογραφίες τον εαυτό σου» είχε γράψει η Βίσση βάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες πριν ένα μήνα περίπου, όπου αποκάλυψε πως έκανε και διαλειμματική νηστεία.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When you can’t eat you take pictures of yourself #fasting #intermittentfasting #willdoit #noteasybutworthit #7thday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Τι είναι όμως η διαλειμματική νηστεία και γιατί θεωρείται τάση σήμερα;

Η διαλειμματική νηστεία
Με τον όρο αυτό εννοούμε την εναλλαγή μεταξύ κανονικής σίτισης και διατροφικού περιορισμού για κάποιες ώρες της ημέρας. Μπορεί να ακολουθηθεί και σε εβδομαδιαίο επίπεδο, με το διατροφικό πλάνο να μοιράζεται με αντίστοιχο τρόπο σε ημέρες ομαλής σίτισης και νηστείας. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για καλύτερη υγεία, φυσική κατάσταση και απόκτηση σωστών διατροφικών συνηθειών, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και το πνεύμα διδάσκοντας πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση.

Οι άνθρωποι επιλέγουν τη διαλειμματική νηστεία για να χάσουν βάρος, να βελτιώσουν την υγεία τους σε πολλά επίπεδα και να αποκτήσουν διαφορετικό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια των ωρών της αφαγίας, που κυμαίνονται από 14 έως και 24, δεν λαμβάνεται καμία τροφή που να περιέχει θερμίδες. Μετά το πέρας των ωρών διατροφικού περιορισμού ακολουθείται ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής. Ερευνες έχουν δείξει ότι η εν λόγω νηστεία ωφελεί την υγεία και -μεταξύ άλλων- το καρδιαγγειακό σύστημα. Μάλιστα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι η νηστεία όχι μόνο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου και διαβήτη, αλλά οδηγεί σε σημαντικές θετικές αλλαγές στα επίπεδα χοληστερόλης στον ορό του αίματος.

Επιπλέον, η νηστεία αυξάνει την επιβίωση από ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου. Εχει, επίσης, βρεθεί ότι βελτιώνει τον ευεργετικό μηχανισμό της αυτοφαγίας στις αρτηρίες, έναν μηχανισμό που συχνά εξασθενεί σε ηλικιωμένα άτομα.

Πηγή: olivemagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X