ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί σκότωσαν την 50χρονη η κόρη της και οι δύο ανήλικοι

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Σοκ προκαλούν και οι λεπτομέρειες από τις καταθέσεις των δραστών για το πως σχεδίασαν και υλοποίησαν το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι νεαροί περιέγραψαν στους αστυνομικούς πως έστησαν και προχώρησαν στη δολοφονία με της 50χρονης με 30 μαχαιριές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις νεαροί πριν φτάσουν στη δολοφονία με το μαχαίρι, είχαν σκεφτεί δύο άλλους τρόπους υλοποίησης του σχεδίου τους, με υπνωτικά χάπια και δηλητήριο. Όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν με αυτό τον τρόπο να της αφαιρέσουν τη ζωή, ο νεαρός Ρουμάνος, αποφάσισε να σκοτώσει την γυναίκα με την βοήθεια ενός φίλου του.

Στις 05:00 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 15χρονη κόρη του θύματος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού στο φίλο της και τον 17χρονο. Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο της 50χρονης την ώρα που κοιμόταν, και ο ίδιος την ακινητοποίησε κλείνοντας της το στόμα με μαξιλάρι για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της.

Ο 17χρονος Έλληνας της κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό και το πρόσωπο, τραυματίζοντας την θανάσιμα. Στη συνέχεια οι τρείς δράστες της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με ιμάντες, και αναστάτωσαν το εσωτερικό του σπιτιού, «σκηνοθετώντας» μια εικόνα ληστείας μετά φόνου.

Γιατί αποφάσισαν να σκοτώσουν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο εξάμηνο. Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς, με τη 15χρονη να κατηγορεί τη μητέρα της για καταπίεση και την 50χρονη να έχει ενστάσεις για τη σχέση της με τον 17χρονο και τον γενικότερο τρόπο ζωής της. Το θύμα πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη.

Κάποια στιγμή η άτυχη 50χρονη φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή ήταν η αφορμή που έκανε τη 15χρονη και τον 17χρονο να συναποφασίσουν τη δολοφονία της 50χρονης.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X