ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Βίαζε 13χρονη με τις «ευλογίες» της μάνας της

«Πουλούσε» την κόρη της στον παιδεραστή με τις αρρωστημένες ορέξεις

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 23χρονου παιδεραστή που συνελήφθη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης επειδή ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος ενός κοριτσιού κάτω των 13 ετών και μάλιστα με τη συναίνεση της μητέρας του, την οποία πλήρωνε, έδωσε στη δημοσιότητα η Ασφάλεια έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός συνελήφθη μαζί με τη μητέρα της ανήλικης, αλλά και τη δική του μητέρα και τον σύντροφό της, με τους οποίους έμενε στο ίδιο σπίτι στη Νεάπολη, καθώς γνώριζαν και αυτοί τη φρικτή δράση του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πήγαινε στο σπίτι της μικρής, έδινε τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει στη μητέρα της και την έπαιρνε ως λάφυρο για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορμές του. Μάλιστα, οδηγούσε στο σπίτι του το ανυπεράσπιστο κορίτσι εν γνώσει και των δικών του κηδεμόνων! Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον φερόμενο ως δράστη αλλά και τους υπολοίπους είναι η αποπλάνηση παιδιών, καθώς η παθούσα συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, ο βιασμός, η κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, η μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως η συγκεκριμένη ανήλικη να μην είναι το μοναδικό θύμα του 23χρονου και γι’ αυτό έδωσαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια ως τις 10 Αυγούστου και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, όπως και στην εξιχνίαση της συνολικής δράσης του 23χρονου.

 

Πηγή: madata 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X