ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη στη Λαμία: Πατέρας εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση (vid)

Ο «πελάτης» γείτονας έκανε έρωτα έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τον πατέρα, που κατηγορείται ότι εξέδιδε έναντι χρημάτων την κόρη του, που έχει νοητική καθυστέρηση.

Ο πατέρας, μαζί με άλλους δύο συλληφθέντες, που φέρονται ότι ασελγούσαν σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά των δικαστηρίων για να απολογηθούν για τα όσα που τους αποδίδονται, ενώ ο πατέρας αρνείται ότι έχει προβεί στις πράξεις που του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, που είχε αρχικά την εξουσιοδότηση να αναλάβει την υπόθεση.

«Καίνε» τον πατέρα τα υπόλοιπα παιδιά του

Η υπόθεση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013. Ωστόσο, τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του 53χρονου, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Η 18χρονη κατέθεσε ότι ο πατέρας της γνώριζε για τις σεξουαλικές της σχέσεις. Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήλθαν αυτοβούλως ανέφεραν όσα γνωρίζουν ότι συνέβαιναν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα ΑμεΑ.

Ο ένας εκ των δύο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της και η μικρή μάλιστα τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της!

Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X