ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη! Κακοποιούσαν μωρό - Έσβηναν τσιγάρα στο σώμα του

Το παιδί ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατριού του και της μητέρας του

Ένα παιδί 2 ετών έχασε τη ζωή του από τα χέρια του θετού του πατέρα, ο οποίος το κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά, σβήνοντας ακόμα και τσιγάρα στο σώμα του.

Σοκαρισμένοι οι γιατροί, αντίκρισαν τα σημάδια της κακοποίησης του 2χρονου Thiago, όταν ο 28χρονος θετός του πατέρας Ariel Farias και η 27χρονη μαμά του Pamela Palacios το πήγαν στο νοσοκομείο, λέγοντας πως πνίγηκε την ώρα που έτρωγε.

Το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο της Κόρδοβα στην Αργεντινή στις 19 Μαρτίου, λίγο μετά την εισαγωγή του, οι μελανιές και τα σημάδια από τσιγάρο στο σώμα του πρόδωσαν ωστόσο τους γονείς του.

Η νεκροψία επιβεβαίωσε τη φριχτή κακοποίηση που είχε υποστεί το παιδί. Έφερε μελανιές και τραύματα από ξύλο σε όλο του το σώμα, αλλά και εγκαύματα από τσιγάρο ακόμα και στα γεννητικά του όργανα.

Ο ιατροδικαστής βρήκε ακόμα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Όσο για την αιτία θανάτου του παιδιού, ήταν ένα χτύπημα στο στομάχι που προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία.

Η αστυνομία συνέλαβε τον θετό πατέρα, αλλά όχι τη μητέρα. Ο παππούς του παιδιού δήλωσε σε τοπικό μέσο πως είχε ενημερώσει τις Αρχές εδώ και έναν χρόνο για την κακοποίηση του εγγονού του.

Η τοπική εισαγγελία ανακοίνωσε πάντως πως είναι και η μητέρα στο στόχαστρο της έρευνας…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X