ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη - Έσφαξε την καλύτερή της φίλη - 40 μαχαιριές

«Συλλάβετέ με, τη σκότωσα»

Η Luisa Cutting και η Alexa Cannon γνωρίστηκαν προ διετίας online και ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή φιλία. Πέρσι, οι δύο φοιτήτριες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο Ράντφορντ της Βιρτζίνια όπου σπούδαζαν στο τοπικό πανεπιστήμιο, με την Cannon να γράφει τότε σε μια ανάρτησή της στα social media ένα μήνυμα που εκ των υστέρων αποδείχθηκε προφητικό: «Σ’ αγαπώ περισσότερο Lu, προσευχηθείτε να μην σκοτωθούμε μεταξύ μας φέτος».

Την Πέμπτη 24/1 γύρω στις 7:45 το πρωί, όπως αναφέρει η εφημερίδα Roanoke Times, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έλαβαν κλήση στην οποία ακουγόταν κάποιος να φωνάζει κάτι σχετικά με μαχαίρι. Όταν οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν την Cutting μέσα στα αίματα.

«Συλλάβετέ με, τη σκότωσα». Η 21χρονη είχε σφάξει την καλύτερή της φίλη όπως την χαρακτήριζε με κουζινομάχαιρο. Η σορός της 20χρονης Cannon έφερε 40 μαχαιριές με το όπλο του εγκλήματος να βρίσκεται καρφωμένο στο στόμα της.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση καθώς τα αίτια του άγριου φονικού δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

«Είναι μια τραγική στιγμή για την πανεπιστημιακή μας κοινότητα και την οικογένεια του Ράντφορντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του πανεπιστημίου του Ράντφορντ.

Το ειδεχθές έγκλημα ήταν το πρώτο εδώ και 8 χρόνια στη μικρή πόλη των 17.000 κατοίκων. Η Cutting έχει συλληφθεί και έχει αποκλειστεί προσωρινά από τις πανεπιστημιακές της δραστηριότητες λόγω του ότι αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X