ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: 33χρονη πληρωνόταν για να κακοποιεί ερωτικά μικρά παιδιά σε livestreaming

Μια ανατριχιαστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων έχει σοκάρει

Μια 33χρονη πήρε 2.285 λίρες από παιδόφιλο για να ανεβάσει σε livestreamings πλάνα από την κακοποίηση ενός μικρού κοριτσιού.

Η Κρίστιν Κάλαγκαν από το ανατολικό Σάσεξ, παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τέσσερα παιδιά.

Ο παιδόφιλος που την πλήρωνε για να κάνει τα όσα φρικτά έκανε στα μικρά παιδιά είναι ο 30χρονος Ντιν Πέτλεϊ.

Ο Πέτλεϊ πλήρωσε και μία άλλη 30χρονη γυναίκα, τη Τζόντι Λιτλ, 750 λίρες για να τη βλέπει ενώ κακοποιούσε δύο παιδιά. Η Λιτλ είχε στείλει στον Πέτλεϊ 10 αρχεία, ένα εκ των οποίων την έδειχνε να κακοποιεί σεξουαλικά ένα πολύ μικρό κορίτσι.

Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Πέτλεϊ βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του screenshots από συζητήσεις του με την Κάλαγκαν και εικόνες που του είχε στείλει, που έδειχναν την ίδια να κακοποιεί ένα κορίτσι και σε ένα μικρό παράθυρο ο Πέτλεϊ να παρακολουθεί.

Ο σκληρός δίσκος περιείχε επίσης ένα βίντεο δέκα λεπτών στο οποίο η Κάλαγκαν κακοποιούσε ένα κορίτσι ενώ σύμφωνα με τα screenshots, ανάμεσα στο 2016 και το 2018 τουλάχιστον σε δέκα διαφορετικές ημερομηνίες η Κάλαγκαν κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση