ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Βιολόγου: Πείραξε κι άλλες ο 27χρονος

Ίσως αλλάξει η κατηγορία του βιασμού

Ανοιχτός παραμένει ο φάκελος της δολοφονίας της ς 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton στην Κρήτη.

Ο δικηγόρος του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη, κατηγορούμενου για το φόνο και το βιασμό της άτυχης γυναίκας, Παντελής Ζέλιος είπε ότι ο πελάτης του έχει παραδεχτεί πως έχει ενοχλήσει κι άλλες γυναίκες αλλά ότι ο ίδιος δεν έχει δει ακόμα επίσημες καταγγελίες.

Όπως αναφέρει το cretapost, o κ. Ζέλιος είπε: «Έχω διαβάσει στα ΜΜΕ για μία συγκεκριμένη καταγγελία που έκανε μία γυναίκα η οποία δήλωσε πως ο 27χρονος την χτύπησε με το αυτοκίνητό του στο Γεράνι και την τραυμάτισε. Υπάρχουν όμως κάποια σκοτεινά σημεία ως προς τις καταγγελίες. Κατ’ αρχάς εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία επισήμως καταγγελία. Αν υπήρχε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία για την δολοφονία της Eaton ως σχετικό έγγραφο», είοε σχετικά ο κ. Ζέλιος ενώ παράλληλα αναρωτιέται το εξής: «Αν υπάρχουν τέτοιες ανάλογες καταγγελίες οι αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι; Τι έκαναν τόσο καιρό;».

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 27χρονου ξεκαθαρίζει πως «φυσικά κάτι απ’ όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ».

Ο κ. Ζέλιος είπε επίσης ότι η κατηγορία του βιασμού ενδέχεται να αλλάξει.

«Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και για βιασμό ο οποίος μπορεί να μην έχει στοιχειοθετηθεί ακόμα ωστόσο υπάρχει η ομολογία του εντολέα μου. Η δίωξη όμως αυτή ενδέχεται να αλλάξει. Ο 27χρονος ασέλγησε πάνω στην 60χρονη, σύμφωνα με την ομολογία του. Τώρα μένει να απαντηθεί αν η γυναίκα ήταν ζωντανή, ήταν αναίσθητη ή ακόμα και νεκρή. Σε περίπτωση που η Suzanne Eaton ήταν σε κωματώδη κατάσταση ή είχε εκπνεύσει κατά τη διάρκεια της ασέλγειας τότε αλλάζει και η ποινική δίωξη», δήλωσε μιλώντας σχετικά στο cretapost, ο κ. Ζέλιος.

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης μεταφέρθηκε χθες, μετά την πολύωρη απολογία του, για τη δολοφονία, στη φυλακή των Τρικάλων.

Πηγή: reader.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X