ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Υπάρχουν ακόμη αταυτοποίητοι νεκροί

Τι καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής

Δύο χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι υπάρχουν ακόμη αταυτοποιητοι νεκροί. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει κάτοικος της περιοχής που επισκέφθηκε το νεκροταφείο προκειμένου να τελέσει τρισάγιο στη μνήμη της μητέρας της.

Η Εύα Νικολοπούλου, κάτοικος της περιοχής, όπως αναφέρει στην καταγγελία της, την οποία και δημοσίευσε στο facebook υπάρχει ένα άφτιαχτο ακόμα μνήμα, στο οποίο κρύβεται ένα μακάβριο θέαμα. Όπως την ενημέρωσε ο ιερέας του κοιμητηρίου μέσα εκεί έχουν ταφεί μέλη ανθρώπων που απανθρακώθηκαν την 23η Ιουλίου του 2018.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή της: «Επειδή τα γεγονότα και ο πόνος στο Μάτι δεν έχει τέλος και ξεπερνά κάθε φαντασία...
Πηγαίνοντας την Πέμπτη να τελέσω τρισάγιο στον τάφο της μαμάς μου στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης έκανα μια...ανακάλυψη!
Στο σημείο που βλέπετε, σύμφωνα με τον ιερέα του κοιμητηρίου, είναι θαμμένα μέλη (!) απανθρακωμένων ανθρώπων εκείνης της αποφράδας ημέρας...».

Και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να περιγράψω την φρίκη που αισθάνθηκα όταν συνειδητοποίησα την αδιαφορία και την ασέβεια. Τα οστά σε λίγο θα ξεθαφτούν από την βροχή καθώς το χώμα υποχωρεί, οι καρεκλιτσες στη σκιά αποτελούν ιδανικό σημείο για ξεκούραση και κανείς δεν έβαλε έστω ένα σταυρό στα αζήτητα που δεν κατάφεραν ποτέ να συμπληρώσουν κάποιο μακάβριο παζλ...
Αυτή την εικόνα προσβάλλει με έναν ακόμη τρόπο τη μνήμη των νεκρών μας...».

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X