ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοβάται για τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα (vid)

Σκέφτεται να μεταναστεύσει στην Αυστραλία μαζί με τα παιδιά της

Το μέλλον της εκτός Ελλάδας σκέφτεται η Βικτώρια Καρύδα που σκέφτεται να μεταναστεύσει στην Αυστραλία μαζί με τα παιδιά της μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. 

Όπως φέρεται η ίδια να είπε, "ποτέ δεν μου είχε πει ότι έχει λόγο να φοβάται. Ποτέ δεν έδειξε ανήσυχος για κάτι. Ποτέ δεν έδειξε φοβισμένος".

Με την ψυχραιμία και την ακρίβεια ενός καλά εκπαιδευμένου επαγγελματία έδρασε ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή. Είχε και τα δύο χέρια στο πιστόλι με τον σιγαστήρα, άλλαξε γρήγορα θέση για να έχει οπτική επαφή με τον στόχο του, το έκανε με άνεση και εξαφανίστηκε με ταχύτητα, λένε αστυνομικές πηγές.

Την ίδια ώρα, χτες, η Βικτώρια Καρύδα αποχαιρέτησε σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα.

Το μοντέλο του «Μy Style Rocks», υποβασταζόμενο από συγγενείς, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με βήματα αργά, χαμένο στις σκέψεις του, στον πόνο και στην απόγνωση, κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα, τα παιδιά που απέκτησε με τον δολοφονημένο επιχειρηματία.

Το τελευταίο «αντίο» στον άνδρα που της χάρισε μια υπέροχη ζωή, τον «βασιλιά» της όπως έλεγε η ίδια σπαρακτικά, ήταν σκληρό και σε όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας εκείνη δεν έπαψε να κλαίει και να του ψιθυρίζει λόγια αγάπης που μοιράζονταν στις ξέγνοιαστες στιγμές τους.


Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του Γ. Μακρή (vid)


Στο πλευρό της βρίσκονταν οι γονείς της και οι γονείς του 46χρονου. Η μητέρα του επιχειρηματία έκλαιγε με αναφιλητά και μάταια ο δεύτερος γιος της Αλεξ (αδελφός του Γιάννη Μακρή) προσπαθούσε να την ηρεμήσει. [Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας] Παρόντες και παιδικοί φίλοι του επιχειρηματία, που έφθασαν συγκλονισμένοι από τη μακρινή ήπειρο, όταν έμαθαν τα νέα για τη μαφιόζικη επίθεση στον «Αυστραλό».

Ο πεθερός της Βικτώριας Καρύδη είχε αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες, τόσο για την εξόδιο ακολουθία στην Αθήνα όσο και για τη μεταφορά της σορού του παιδιού του στο Σίδνεϊ, όπου θα κηδευτεί. Ηταν ο μόνος που επέδειξε ψυχραιμία στις στιγμές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν, έχοντας υπό το άγρυπνο βλέμμα του ολόκληρη τη φαμίλια.

Δίπλα στα εγγόνια του

«Εκείνος θα φροντίσει να μη λείψει στη Βικτώρια και στα εγγόνια του το παραμικρό. Διαθέτει μεγάλη περιουσία» ανέφερε στην «Espresso» πρόσωπο από το περιβάλλον του μοντέλου.

Συγκλονισμένοι και οι λίγοι φίλοι που παρευρέθηκαν στην εκκλησία, όπως ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, καθώς και οι συμπαίκτριες του μοντέλου από το «Μy Style Rocks» Εφη Αναστασοπούλου, Αμάντα Μανωλάκου, Τάμτα Μαστοράκη και Κάτια Πλούμη.

Απόντες, η παρουσιάστρια, η κριτική επιτροπή και οι κοπέλες του reality μόδας που παραμένουν στο παιχνίδι, μια και η Κυριακή ήταν ημέρα μαγνητοσκόπησης της εκπομπής.

«Ξεσκονίζουν» σχέσεις του με τον πρώην εκαμίτη που «έφαγαν» την Πρωτομαγιά


Υποβασταζόμενη και κλαίγοντας η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Μακρή (Pics)


Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν μπει οι φήμες ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, είχε σχέσεις με τον απότακτο εκαμίτη που δολοφονήθηκε την περασμένη Πρωτομαγιά από αγνώστους έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη.

Προτού βρεθεί αντιμέτωπος με τον εκτελεστή του, ο πρώην αστυνομικός δειπνούσε με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο συζητούσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στο νησί των ανέμων. Εκείνη την εποχή φέρεται ότι σχεδίαζε την είσοδό του στη «χρυσοφόρα» μυκονιάτικη νύχτα και ο Γιάννης Μακρής μέσω της εταιρίας σεκιούριτι που διατηρούσε, χρησιμοποιώντας ως «άρμα» τις υψηλές διασυνδέσεις του πρώην εκαμίτη.

Συμβόλαιο θανάτου

Φαίνεται, όμως, ότι η προσπάθειά του ίσως ενόχλησε αυτούς που είχαν βγάλει από τη μέση τον απότακτο αστυνομικό για να καρπωθούν τα υψηλά έσοδα. Ετσι, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπέγραψαν και σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου. Οι αστυνομικοί έχουν εξακριβώσει ότι ο Μακρής είχε διεισδύσει και στην παραλιακή λεωφόρο, παρέχοντας υπηρεσίες φύλαξης σε κέντρα διασκέδασης και στη συνοδεία υψηλών προσώπων. Ισως, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο ότι η δολοφονία του «Αυστραλού» διαπράχθηκε ανήμερα των εγκαινίων της νέας του εταιρίας συνοδείας προσώπων και φύλαξης κτιρίων και χώρων διασκέδασης.

Πάντως, δεν έχει αποκλειστεί από το κάδρο των ερευνών το ενδεχόμενο το συμβόλαιο θανάτου να υπογράφηκε στη μακρινή Αυστραλία, καθώς, σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, η βεντέτα του Μακρή με τη λιβανέζικη οικογένεια Ιμπραχίμ ήταν γεμάτη μίσος και επιθυμία για εκδίκηση, με συνεχή και αιματηρά συμβόλαια θανάτου μεταξύ των δύο οικογενειών που είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη νύχτα του Σίδνεϊ.

Για τον λόγο αυτόν πριν από δύο χρόνια είχε έλθει επίσημα στη χώρα μας κλιμάκιο αστυνομικών των μυστικών υπηρεσιών της Αυστραλίας, αναζητώντας στοιχεία για τη δραστηριότητα του Γιάννη Μακρή στην Ελλάδα. Τώρα οι Ελληνες αστυνομικοί ζήτησαν μέσω της Interpol όλα τα στοιχεία που έχει η αστυνομία της Αυστραλίας για τις κινήσεις του ομογενούς στο Σίδνεϊ. Το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ενημερωτικών δικτύων της Αυστραλίας για τη δολοφονία του Μακρή είναι μεγάλο, καθώς το όνομά του στο Σίδνεϊ είναι συνδεδεμένο με το οργανωμένο έγκλημα. Γι' αυτό έχουν στείλει τους πιο έμπειρους ανταποκριτές τους για να καλύψουν την υπόθεση!

 

Πηγή: enikos

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X