ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλη από την «κόλαση» - Ένοχη επειδή την έσπρωξε στο κενό (vid)

«Έχω απολογηθεί πάρα πολλές φορές»

Μια έφηβη βρέθηκε ένοχη επειδή έσπρωξε την 16χρονη φίλη της στο κενό από μία γέφυρα 60 ποδιών σε δημοφιλή περιοχή κολυμβητών στο Βανκούβερ. Η 18χρονη Taylor Smith έσπρωξε την κολλητή της Jordan Holgerson στον ποταμό Lewis με αποτέλεσμα η δεύτερη να βρεθεί στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και τρυπημένο πνεύμονα.

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απερίσκεπτη συμπεριφορά επιβάλλοντάς της ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά μετά από συμφωνία αποφασίστηκε όπως μείνει εκτός φυλακής με τον όρο να κάνει κοινωνική εργασία ενώ θα παρακολουθείτε ηλεκτρονικά.

Στο υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει την Taylor να λέει στην φίλη της ότι υποσχέθηκε ότι θα το κάνει και την προειδοποιεί ότι θα την σπρώξει. Σε δηλώσεις της μετά το συμβάν η 18χρονη είπε ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα έκανε κακό στην φίλη της και ότι όλα θα ήταν καλά. «Ήθελε να πηδήξει αλλά ήταν φοβισμένη και μου ζήτησε να την σπρώξω αλλά δεν είχα σκεφτεί τις συνέπειες. Έχω απολογηθεί πολλές φορές αλλά δεν κατάφερα ακόμα να την συναντήσω. Πήγα στο νοσοκομείο αλλά μου ζήτησαν να φύγω και δεν μου επιτράπηκε να την δω», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X