ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξοργισμένος ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Ανατίναξε γραφείο για «χυδαίες» φωτογραφίες της συζύγου του (vids)

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή για ανατίναξη ενός γραφείου

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή για ανατίναξη ενός γραφείου σύνδεσης με τη Νότια Κορέα και προειδοποίησε για στρατιωτικές ενέργειες.

Την οργή του Κιμ Γιονγκ Ουν προκάλεσαν κάποια φυλλάδια που περιείχαν επεξεργασμένες «βρώμικες και χυδαίες» απεικονίσεις της συζύγου του, με αποτέλεσμα να διατάξει την ανατίναξη ενός γραφείου σύνδεσης με τη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν τόσο εκνευρισμένος από κάποιες «βρώμικες και χυδαίες» απεικονίσεις της συζύγου του σε φυλλάδια καμπάνιας κατά της χώρας του, ώστε έδωσε εντολή για ανατίναξη ενός γραφείου σύνδεσης με τη Νότια Κορέα και προειδοποίησε για στρατιωτικές ενέργειες.

Τα συγκεκριμένα φυλλάδια έφτασαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας στις 31 Μαΐου με μπαλόνια, μία προπαγανδιστική τακτική την οποία χρησιμοποιούν οι δύο χώρες από την εποχή του πολέμου της Κορέας.

Μάλιστα περιελάμβαναν και προκλητικές απεικονίσεις της πρώτης κυρίας της χώρας της Ρι Σολ Γιου κάτι που προκάλεσε την έντονη οργή της Πιονγιάνγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X