ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Παιδόφιλος τουρίστας ο ύποπτος απαγωγέας

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση

Νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της σε συνεργασία με τις πορτογαλικές εισαγγελικές αρχές, εξετάζει για την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, η βρετανική Scotland Yard.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Expresso, η οποία ανέφερε ανώνυμη πηγή της πορτογαλικής αστυνομίας, ο ύποπτος απαγωγέας δεν είναι άγνωστος στις αρχές και πρόκειται για παιδόφιλο τουρίστα.

«Ο ύποπτος δεν είναι άγνωστος στις πορτογαλικές αρχές. Ο ίδιος εξετάζεται και για άλλες περιπτώσεις παιδοφιλίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Αγγλία, διεξάγεται λεπτομερής έρευνα και για την υπόθεση του κοριτσιού από τη Βρετανία», ανέφερε η ανώνυμη πηγή της πορτογαλικής αστυνομίας ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα ή την εθνικότητα του ύποπτου παιδόφιλου καθώς χαρακτηρίζεται ύποπτος και όχι ένοχος.

Το διάστημα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν, ο συγκεκριμένος ύποπτος παραθέριζε στο ίδιο θέρετρο με την οικογένειά ΜακΚαν.

Εκείνες τις ημέρες, υπήρξαν αναφορές για άλλες 28 περιπτώσεις παρενόχλησης μικρών παιδιών στη περιοχή.

Πληροφορίες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, λένε ότι ο παιδόφιλος φορούσε μάσκα και εισέβαλε στα δωμάτια των παιδιών από την μπαλκονόπορτα.

Υπενθυμίζεται πως πριν 12 χρόνια, το τετράχρονο τότε κορίτσι, εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 κατά τη διάρκεια διακοπών στην Πράια Ντε Λουζ, της Πορτογαλίας όπου έκανε μαζί με τους γονείς και τα δυο μικρότερα αδέρφια της.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X