ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι διαλέγει τους «άντρες με τα μαύρα» ο Κιμ (vid)

Αποτελούν την ανθρώπινη «ασπίδα» του

Οι άνδρες με το κοστούμι που τρέχουν δίπλα στη λιμουζίνα του Κιμ Γιονγκ Ουν έχουν επιλεγεί με συγκεκριμένα κριτήρια. Θα πρέπει να είναι πάνω- κάτω στο ύψος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, να μην έχουν πρόβλημα όρασης, να ξέρουν από σκοποβολή και πολεμικές τέχνες.

Η φρουρά ασφαλείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας φορά πάντα κοστούμι σκούρου χρώματος, λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

 

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών του, ο Κιμ γιονγκ Ουν θα σφίξει αύριο το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο νησί Σεντόσα της Σιγκαπούρης. Θα είναι η πρώτη συνάντηση των ηγετών τω δύο χωρών.

H ανθρώπινη «ασπίδα» του Κιμ επιλέγεται από την επιτροπή του Κορεατικού Λαϊκού Στρατού (KPA), όπως γράφει το βρετανικό δίκτυο BBC. Εννοείται πώς οι σωματοφύλακες του Κιμ έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία.

«Τα κριτήρια επιλογής περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το ύψος: οι άνδρες πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος του ηγέτη της Βορείου Κορέας , δηλαδή 1,70 μ. και να έχουν τέλεια όραση. Επιπλέον, θα πρέπει να ξέρουν σκοποβολή και πολεμικές τέχνες. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από οικογένειες που ανήκουν στην ελίτ της Βόρειας Κορέας. Οι σωματοφύλακες σχηματίζουν ένα δαχτυλίδι γύρω του για να τον προστατεύουν», επισημαίνει το σχετικό άρθρο.

Πηγή: protothema.gr 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X