ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από τον γκρεμό για έναν απίστευτο λόγο (Vid)

Ήθελε να την σκοτώσει, το οργάνωσε, αλλά δεν πήγε καλά

Ένας άντρας από την Κίνα συνελήφθη επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει την έγκυο γυναίκα του σπρώχωνοντάς την από γκρεμό, ενώ βρίσκονταν ταξίδι στην Ταϊλάνδη.

Η Γουάνγκ Ναν, 32 ετών, είναι τριών μηνών έγκυος και επιβίωσε από την πτώση της από γκρεμό 34 μέτρων, στο Εθνικό Πάρκο Φα Ταέμ της Ταϊλάνδης. Έχει υποστεί κατάγματα στον αριστερό μοιρό, στο χέι, τον αυχένα και τα γόνατά της, αλλά το αγέννητο παιδί της δεν έχει επηρεαστεί.

Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έπεσε από τον γκρεμό όταν λιποθύμησε. Όμως η αστυνομία της Ταϊλάνδης υποψιάστηκε πως κάτι άλλο συμβαίνει και ξεκίνησε έρευνα. Τελικά, μετά από ανάκριση, η 32χρονη αποκάλυψε ο σύζυγός της ο 33χρονος Γιου Σιαοντόνγκ, την έσπρωξε από τον γκρεμό γιατί ήθελε να πάρει την αξίας περίπου 2,8 εκατ. ευρώ περιουσία της για να ξεπληρώσει τα δικά του χρέη.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι από την αρχή ο σύζυγος ήταν ύποπτος, καθώς την ώρα που έφτασε η αστυνομία στην περιοχή, εκείνος καθόταν απόμακρα, χωρίς να δείχνει αγωνία ή διάθεση να βοηθήσει.

Την γυναίκα είχε βρει ένας άλλος τουρίστας στο μονοπάτι που κατέληξε πέφτοντας από τον γκρεμό. Οι αρχές είπαν πως ήταν ένα θαύμα το ότι επέζησε τόσο αυτή όσο και το μωρό της, καθώς κλαδιά δέντρων ανέκοψαν την ορμή της πτώσης της προς το έδαφος.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση