ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτικό σκάνδαλο με τον Χεσέ - Τον έπιασε στα «πράσα» η σύζυγός του

«Μου ζήτησε να κρυφτώ στο μπάνιο...»

Δεν φτάνει που δεν κατάφερε να στεριώσει σε ομάδα και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν φτάνει που η Παρι Σεν Ζερμέν τον...τελείωσε, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ έχει να αντιμετωπίσει και την οργή της πρώην συζύγου του η οποία τον έπιασε στα «πράσα» με τη γυναίκα πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν το 2016 η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαζε απο τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει απο τη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα δεν περίμενε οτι τέσσερα χρόνια αργότερα θα...έκλαιγε τα λεφτά της. Τότε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ είχε φέρει στο Παρίσι και την όμορφή συζυγό του Άουρα Ρουίθ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και μάλιστα κατά την παρουσιασή του απο τους «Παριζιάνους» η τότε 27χρονη Ισπανίδα είχε κλέψει τις εντυπωσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός όμως δεν μπόρεσε να σταθεί ισάξιος των προσδοκιών των Γάλλων. Παρότι οι «Παριζιάνοι» τον έστειλαν δανεικό σε Λας Πάλμας, Στόουκ Σίτι, Ρεάλ Μπέτις και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μήπως και βρει τον καλό του εαυτό, ο Χεσέ δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι αξίζει θέση ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Εμπαπέ, με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος, χθες, Κυριακή.

Για την κακή εικόνα του 27χρονου Ισπανού επιθετικού στους αγωνιστικούς χώρους και την απόφαση της Παρί να τον αφήσει ελεύθερο στις 6 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η εξω-γηπεδική του ζωή. Τα ερωτικά σκάνδαλα, αλλά και το ότι έσπασε την καραντίνα για να κάνει διακοπές στα Κανάρια Νησιά, γενέτειρα της γυναίκας των παιδιών του.

 
 
 

 

Ο Χεσέ και η σύζυγός του Άουρα ξεκίνησαν να έχουν προβλήματα στην σχέση τους το 2018, δυο χρόνια μετά τη μεταγραφή του στην Παρί, με την πρώην διαγωνιζόμενη σε reality show, να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή ότι ήταν κακός μπαμπάς και δεν ενδιαφερόταν για τον πρόωρα γεννημένο γιο τους με αποτέλεσμα να τον... τρέχει στα δικαστήρια.

 
 
 

 

Οι δυο τους φαίνεται πως τα βρήκαν όταν η Άουρα πήρε μέρος στο τηλεπαιχνίδι "La Casa Fuerte" , κάτι σαν το Big Brother, όμως αυτό κράτησε για λίγο και συγκεκριμένα μέχρι να μπλεχτεί το όνομα του Χεσέ σε ερωτικό σκάνδαλο με την Ρόσιο Αμάρ.

 
 
 

 

Ένα μοντέλο που γνώρισε από τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα νέων της Ρεαλ, Κρίστιαν Σεντρές με τον οποίο η Αμάρ έχει ένα παιδί.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο η Άουρα βρίσκεται έξω από το σπίτι του Χεσέ και σε έξαλλη κατάσταση χτυπάει με μανία την μπαλκονόπορτα για να της ανοίξει ο σύντροφός της, καθώς έχει υποψίες (όχι αδίκως) πως μέσα στο σπίτι βρίσκεται η Αμάρ.

 
 
 

 

«Τη νύχτα που τραβήχτηκε αυτό το βίντεο, ήμουν μαζί του και η Άουρα καλούσε στο τηλέφωνο κάθε πέντε λεπτά» παραδέχθηκε η Αμάρ στην Καταλανική εφημερίδα La Vanguardia, εξηγώντας πως ο Χεσέ την κάλεσε γιατί ήταν αναστατωμένος για κάτι που έγινε στο τηλεπαιχνίδι. «Μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ και ξαφνικά ακούσαμε το κουδούνι. Ήταν αυτή και ο Χεσέ μου ζήτησε να κρυφτώ στο μπάνιο, γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση και με έβριζε» υποστήριξε η Αμάρ.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X