ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει επίθεση με οξύ: «Έλιωσε τους φακούς επαφής στα μάτια της»

Η 21χρονη έπαθε σοβαρά εγκαύματα σε πρόσωπο - Βίντεο από την επίθεση

Kάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μια 21χρονη την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Η νεαρή γυναίκα ζητά πλέον δικαίωση, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε την επίθεση, η οποία σημειώθηκε έξω από το σπίτι του θύματος. Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές δεν δημοσιοποίησαν το όνομά της, όμως έγινε γνωστό πως πρόκειται για τη Nafiah Fatima. Μια σελίδα για εκείνη έχει φτιαχτεί στο GoFundMe από τη γειτόνισσα και φίλη της Shazia Anjum, όπως αναφέρει το People.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Fatima περπατούσε για να μπει στο σπίτι όταν «την πλησίασε από πίσω ένας άγνωστος άντρας», ο οποίος κρατούσε ένα λευκό ποτήρι με μια σκούρα ουσία μέσα σε αυτό. Ο άντρας πέταξε την ουσία αυτή στο πρόσωπο της γυναίκας και στη συνέχεια έτρεξε από το σημείο.

Η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας γείτονα και το βίντεο αναρτήθηκε στη συνέχεια στη σελίδα GoFundMe. Στο 42 δευτερολέπτων βίντεο, η Fatima φαίνεται να ξεφορτώνει κάτι από το αυτοκίνητο με τη μητέρα της και να την ακολουθεί μέσα προτού της επιτεθεί ο άντρας σε κοντινή απόσταση από την πόρτα του σπιτιού.

Στη σελίδα GoFundMe, η Anjum ανέφερε ότι αργότερα ανακάλυψαν πως η ουσία είναι ένα «σκούρο καφέ οξύ γνωστό ότι προκαλεί τύφλωση και σοβαρά εγκαύματα». Η ίδια υποστήριξε ότι ο δράστης ήξερε πόσο επικίνδυνη ήταν γιατί φορούσε γάντια όλη την ώρα και παρατήρησε ότι η Fatima, η οποία είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Hofstra, παραλίγο να πεθάνει. «Αν το οξύ είχε εισέλθει στους πνεύμονές της θα είχε πεθάνει. Όταν ούρλιαξε, το οξύ πήκε στο στόμα της, καίγοντας τη γλώσσα και τον λαιμό της, κάτι που την εμπόδισε να αναπνεύσει», εξήγησε η Anjum.

«Όταν έτρεξε στο σπίτι της και οι γονείς της την είδαν, αμέσως προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, όμως το ο0ξύ έκαψε και τα δικά τους χέρια. Αν οι γονείς της δεν ήταν σπίτι να τη βοηθήσουν και να καλέσουν βοήθεια, δεν θα τα είχε καταφέρει». Μετά το περιστατικό, η αστυνομία ανέφερε ότι η νεαρή γυναίκα υπέστη «σοβαρά σωματικά τραύματα» και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Έπαθε «σοβαρά εγκαύματα» στο πρόσωπο, στα μάτια και στο σώμα της, σύμφωνα με το GoFundMe.

«Η Nafiah φορούσε φακούς επαφής εκείνο το βράδυ και το οξύ έλιωσε τους φακούς στα μάτια της. Δεν ξέρουμε αν η όρασή της θα επανέλθει ποτέ ξανά». Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχει ταυτοποιηθεί ο ύποπτος πίσω από την επίθεση ή να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που σημειώθηκε.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X