ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη κρατά το στόμα της κλειστό, δεν παραδέχεται τίποτα

Η οικογένεια της Ιωάννας περιμένει μια «συγγνώμη»

Πιο ήρεμη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση είναι η 35χρονη που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες, παρόλα αυτά δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας. Δεν παραδέχεται τίποτα από όσα την κατηγορούν, ενώ παρακολουθείται στενά από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών.

Τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τώρα την ΕΛ.ΑΣ σχετίζονται με το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το βιτριόλι, πώς αγόρασε τους πομπούς παρακολούθησης και από πότε σχεδίαζε την επίθεση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Θετικά τα νέα από το Θριάσιο

Στο μεταξύ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι καθώς κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της, αν και ακόμα ο δρόμος αναμένεται μακρύς. Οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το καυστικό υγρό.

«Η Οφθαλμολογική κλινική του Θριάσιου δούλευε όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα στο μάτι. Αυτή τη στιγμή έχει επουλωθεί και το μάτι έχει ανακτήσει την όραση του. Ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η οικογένεια της 34χρονης περιμένει ακόμα μια συγγνώμη

Η οικογένεια της Ιωάννας, η οποία δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, περιμένει ακόμα εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη της 35χρονης.

«Αντιμετωπίζει το θέμα με ευγένεια και καρτερία και περιμένει κάποια στιγμή να έρθει εντίμως απέναντί της να της εξηγήσει και να ζητήσει και ένα συγγνώμη» είπε ο συνήγορος της Νίκος Αλεξανδρής.

«Η άτυχη Ιωάννα τελείως άδικα και χωρίς κανένα λόγο δέχτηκε αυτή την επίθεση από ένα άτομο, που σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, είχε εμμονές» είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Δείτε το βίντεο:

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση