ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά (vid)

Νοσηλεύεται στην Εντατική

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς στο νοσοκομείο “Αττικό”. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή με λοίμωξη του αναπνευστικού και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες στη 1 το μεσημέρι μετά από συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Υπεβλήθη σε αναλυτικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε, εκτός από τη λοίμωξη του αναπνευστικού, και πνευμονικό οίδημα. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε καρδιολογική μονάδα προκειμένου να αντιμετωπίσουν καλύτερα το περιστατικό. Σήμερα το πρωί, επειδή η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο, χρειάστηκε να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σίγουρα τα 24ωρα που διανύουμε είναι κρίσιμα, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του, η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, αλλά και η κόρη του Σάντρα», είπε η ρεπόρτερ Πόπη Παπαδοπούλου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”.

Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση “Σταχτοπούτα” του Σαρλ Περώ.

Να σημειωθεί ότι βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Πηγή: Zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X