ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπεσε από αεροπλάνο και ίσως δεν εντοπιστεί ποτέ (Pics, Vid)

Πιθανόν να κατασπαράχθηκε η σορός της από τις Φόσες

Συγκλονισμός επικρατεί στην Βρετανία, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου της 19χρονης Alana Cutland, η οποία έπεσε από μικρό αεροπλάνο σε σαβάνα της Μαδαγασκάρης. Μεγαλύτερο σοκ προκαλεί το ενδεχόμενο να μην εντοπιστεί η σορός της, λόγω των φοσών, των σαρκοφάγων θηλαστικών που διαβιούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Alana βρισκόταν στην πτήση της επιστροφής από την περιοχή, όπου ταξίδεψε για να ερευνήσει ένα συγκεκριμένο είδος καβουριών. Οι ερευνητές της υπόθεσης αναφέρουν ότι υπέφερε από επεισόδια παράνοιας, κατά την διάρκεια του αποτυχημένου ερευνητικού ταξιδιού, το οποίο χρηματοδότησε η ίδια.

Ο επικεφαλής των ερευνών, αρχηγός Nomenjahary, είπε ότι οι αρχές προσπάθησαν να αναπαραστήσουν την μοιραία για την Alana πτήση. Δέκα λεπτά μετά την απογείωση του μικρού αεροπλάνου, είπε, η 19χρονη άνοιξε την ζώνη ασφαλείας της, ξεκλείδωσε την πόρτα του αεροπλάνου και προσπάθησε να βγει έξω. Ωστόσο, άλλη γυναίκα που βρισκόταν μαζί της, την άρπαξε από το πόδι και για πέντε λεπτά προσπαθούσε να την κρατήσει, μέχρι που την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της και της γλίστρισε από τα χέρια.

Δυστυχώς, οι αρχές της Μαδαγασκάρης εκφράζουν απαισιοδοξία ως προς τον εντοπισμό της σορού της, καθώς η 19χρονη έπεσε σε μια περιοχή όπου διαβιούν τα μεγαλύτερα σαρκοφάγα θηλαστικά του νησιού, οι Φόσες.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση