ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε επιθέσεις με μαχαίρι στο Μπέρμιγχαμ

Ένας άνδρας καταζητείται ως ύποπτος δράστης, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις

Ένας νεκρός άνδρας, δύο σοβαρά τραυματισμένοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, καθώς και πέντε ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός μιας σειράς συνδεόμενων επιθέσεων με μαχαίρι που σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ.

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση έκανε λόγο για φαινομενικά απρόκλητες επιθέσεις χωρίς ξεκάθαρο κίνητρο και με τυχαία επιλογή θυμάτων, καθώς όπως σημειώθηκε δεν υπάρχουν ενδείξεις περί τρομοκρατικών κινήτρων ή περί σύρραξης συμμοριών ή για επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα.

Ένας άνδρας καταζητείται ως ύποπτος δράστης, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ξεκινήσαμε έρευνα για ανθρωποκτονία», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τόσο οι αστυνομικές αρχές, όσο και οι δημοτικές αρχές αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ κάλεσαν τους κατοίκους του Μπέρμιγχαμ να είναι σε εγρήγορση.

Νύχτα βίας ήταν η χθεσινή και στο Λονδίνο, καθώς υπήρξαν πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σε επίθεση με μαχαίρι στο Μπέξλιχιθ, στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X