ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eμμονή προς το πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας :Η 35χρονη ανέβαζε τις ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα στα social media

Συγγενικό πρόσωπο της κατηγορούμενης μιλώντας στους αστυνομικούς επισήμανε ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις.

Οι αποκαλύψεις για τις εμμονές που είχε η 35χρονη με την Ιώαννα δεν έχουν τέλος.

Oι αστυνομικοί εξετάζοντας τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο της δράστιδος όσο και του θύματος, διαπίστωσαν ότι η 35χρονη ανέβαζε τις ίδες φωτογραφίες με την Ιώαννα, γεγονός που όπως είπε δείχνει έναν άνθρωπο διαταραγμένο. 

Παράλληλα, σε επικοιωνία που είχε ο ίδιος με συγγενικό πρόσωπο της κατηγορούμενης, του είπε ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις σημειώνοντας ότι η επικοιωνία τους ξεκίνησε, όταν ο 40 χρονος φίλος της έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα. 

Ο δικηγόρος το 40χρονου, Δημήτηρς Γκαβέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η σχέση του πελάτη του με την 35χρονη ήταν περιστασιακή και μάλιστα μέσα το 2020 δεν έχουν συναντηθεί καθόλου. Ερωτηθείς σχετικά με το αν η φερόμενη ως δράστιδα του είχε πει κάτι για την Ιωάννα και τα μηνύματα που της έστελνε, ανέφερε ότι ποτέ δεν του είχε αναφέρει κάτι για το θύμα, ενώ ουδέποτε τον πίεσε για να συνάψουν σχέση.
 

Πηγή: skai.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X