ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα: Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία

Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους στην Εύβοια, με σοβαρά προβλήματα υγείας και έναν κτηνοτρόφο στην Κρήτη.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα από την κακοκαιρία Μήδεια που «χτυπά» τη χώρα.

Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους στην Εύβοια, με σοβαρά προβλήματα υγείας και έναν κτηνοτρόφο στην Κρήτη.

Στην Εύβοια ένας 80χρονος με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα έχασε τη ζωή του, καθώς το ασθενοφόρο δεν κατάφερε να φτάσει στο χωριό που διέμενε λόγω της κακοκαιρίας.

Ο δεύτερος νεκρός, υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, αλλά λόγω της διακοπής του ρεύματος, το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του σε χωριό της Ευβοιας.

Νωρίτερα, τη ζωή του έχει χάσει, ακόμα ένας άνθρωπος, ένας 56χρονος από την Κρήτη, πιθανώς λόγω ανακοπής, με το ασθενοφόρο να μην μπορεί να φτάσει στο σημείο.

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει τη χώρα με την Αττική να βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης χιονόπτωσης. Αποτέλεσμα της χιονόπτωσης είναι η διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, κυρίως στα βόρεια προάστια ενώ οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί ή η διέλευση του γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως το βράδυ και πιθανώς μέχρι αύριο το πρωί. Η ΕΛ.ΑΣ θα εξεταστεί εκ νέου η απόφαση για άνοιγμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας απόψε στις 19:00, όπως έχει προγραμματιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X