ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρήτη: Ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες στυγερής δολοφονίας (Vid)

Η μητέρα πανέμορφου μοντέλου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και αποτυπώνουν καρέ-καρέ τη σφαγή της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη μέσα σε καφετέρια στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 53χρονη πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της, ο οποίος της έστησε ενέδρα στην καφετέρια, όπου εργαζόταν η άτυχη γυναίκα.

Στις εικόνες, που δεν έχουν μέχρι στιγμής δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, η γυναίκα φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας το λαιμό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πάνω από 40 μαχαιριές.

Το θύμα, μητέρα της Ελληνίδας Ms Transcontinental Intermational 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα αρκετά προβλήματα με τον 60χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους στο σπίτι της μιας κόρης της άτυχης Μαρίνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο δράστης ο οποίος αρκετά συχνά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι που φιλοξενούνταν και όταν η κόρη του θύματος που τον είχε στο σπίτι της για τουλάχιστον τρία χρόνια του είπε πως έπρεπε να φύγει, εκείνος θεώρησε ότι για αυτή την εξέλιξη υπεύθυνη ήταν η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη

Ο 60χρονος περίμενε το θύμα να πάει στην καφετέρια που εργαζόταν το πρωί. Όταν την είδε ξέσπασε καυγάς και με ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο πάνω του, τη μαχαίρωσε τρεις φορές. Ο δράστης αμέσως έφυγε από το σημείο αλλά αργότερα συνελήφθη από τις αρχές όπου ομολόγησε.

Η γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομά του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις. Ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Transcontinental Intermatonal 2017.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Ο 60 χρονος περίμενε την 53χρονη συγγενή του εξ αγχιστείας να μεταβεί στην καφετέρια όπου και εργαζόταν στα Δειλινά, στη διασταύρωση των οδών Στρυμώνος και Παύλου Μελά. Μόλις η γυναίκα έφτασε στην επιχείρηση, ο 60χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Ο καυγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις και συνεχίστηκε ακόμη και όταν το θύμα εισήλθε στο εσωτερικό της επιχείρησης. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ τους, όταν ξαφνικά ο καθ’ ομολογία δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την 53χρονη στην κοιλιακή χώρα, τα χέρια και τον λαιμό.

Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε. Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί που άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον υπαίτιο του φονικού.

Δυστυχώς όμως, η παρέμβαση των διασωστών δεν ήταν σωτήρια για την άτυχη γυναίκα, η οποία έσβησε από την ακατάσχετη αιμορραγία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X