ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΛΑΣ: Δεν υπάρχει νεκρό μωρό από την πυρκαγιά στη Μόρια

Στο κοντέινερ ζούσε μαζί με το παιδί της και μία άλλη πολυμελή οικογένεια. Όλοι βρέθηκαν ζωντανοί

Μία είναι η νεκρή από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της νεκροψίας, η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε εντός του ΚΥΤ ανήκει σε γυναίκα από το Αφγανιστάν. Στο κοντέινερ ζούσε μαζί με το παιδί της και μία άλλη πολυμελή οικογένεια. Όλοι βρέθηκαν ζωντανοί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας στα εργαστήρια μεταφέρθηκε και μία κουβέρτα η οποία αρχικά περιφερόταν από ομάδα μεταναστών και στην οποία υποστήριζαν ότι υπάρχει καμένο μωρό, εντός της οποίας εντοπίστηκαν καμένα ρούχα. Σε άλλη κουβέρτα βρέθηκε ανθρώπινος ιστός και έχει ληφθεί δείγμα DNA μήπως πρόκειται για ιστό της θανούσας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με θέμα τη διαχείριση του μεταναστευτικού/ προσφυγικού ενώ στη Λέσβο έχουν ήδη μεταβεί ο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο αρχηγός της Αστυνομίας και ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι οποίοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μόρια  |  Νεκρό  |  Μωρό  | 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X