ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη στα κατεχόμενα: «Η αδελφή μου εκτοξεύθηκε στην άλλη άκρη του δωματίου»

Σοκάρει η μαρτυρία Βρετανού τουρίστα που βρισκόταν στο νοσοκομείο

Για την έκρηξη στα κατεχόμενα γράφει σήμερα η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail, μεταδίδοντας την σοκαριστική μαρτυρία Βρετανού τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στο ξενοδοχείο κατά την στιγμή της έκρηξης.

Ο Βρετανός, ο οποίος μίλησε στην Mail Online και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε πως η δύναμη της έκρηξης κατάφερε να εκτοξεύσει την ηλικιωμένη αδελφή του μέσα στο δωμάτιό της και να σπάσει τα παράθυρα σε όλο το ξενοδοχείο.

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις πολλαπλές εκρήξεις, ενώ ξενοδοχείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση υπέστη τεράστιες ζημιές.
Ένας συνταξιούχος πρώην μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων που διέμενε στο ξενοδοχείο δήλωσε πως τα παράθυρα στα δωμάτια που βλέπουν στη βάση έγιναν χίλια κομμάτια.

Ο Βρετανός δήλωσε ότι η αδελφή του, 70 ετών, προσπάθησε να κλείσει την πόρτα του δωματίου μετά την πρώτη έκρηξη, μόνο για να εκτοξευθεί στην άκρη του δωματίου της μετά από μια επακόλουθη έκρηξη.

Ο Βρετανός ακόμη δήλωσε ότι μεγάλα σαν χέρια μεταλλικά κομμάτια πετάχτηκαν στο ξενοδοχείο, καθώς οι ένοικοι του ξενοδοχείου προσπαθούσαν να το εγκαταλείψουν και να μεταβούν σε κοντινή παραλία για την ασφάλειά τους: «Είμαστε τυχεροί που είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Συνολικά, 12 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά κυρίως από τα σπασμένα γυαλιά. «Οι εκρήξεις ήταν τρομακτικές. Έκαναν κομμάτια όλα τα παράθυρα και προκάλεσαν κάποια δομική βλάβη στο ξενοδοχείο.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X