ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγε με κάποιον επί πληρωμή για να σώσει την μαμά της (pics)

Η αμφιλεγόμενη δήλωση ρωσίδας καλλονής προκαλεί αντιδράσεις

Η Anastasia Kochervey, μοντέλο και προσφάτως τηλεοπτικό αστέρι ριάλιτι, δήλωσε πως έκανε σεξ με έναν άντρα δύο φορές με αντάλλαγμα το κόστος των χημειοθεραπειών της καρκινοπαθούς μητέρας της.

Η 24χρονη καλλονή, που έγινε γνωστή τηλεοπτικά από το ρωσικό ριάλιτι «Dom 2», λέει πως έπρεπε να δράσει γρήγορα όταν η μαμά της διαγνώστηκε με την επάρατο. Αφού ξεπούλησε ό,τι είχε σε χρυσαφικό, συνειδητοποίησε ότι και πάλι τα λεφτά δεν επαρκούσαν, κι έτσι στράφηκε στο πιο γρήγορο μέσο που μπορούσε να σκεφτεί για να της εξασφαλίσει τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας.

Και λέει μάλιστα πως ενώ δεν είναι περήφανη για ό,τι έκανε, είναι «δώρο Θεού» που η μητέρα της είναι ακόμα εν ζωή. Η Anastasia βρέθηκε σε δεινή θέση, καθώς η οικογένειά της αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο σύντροφός της, επίσης παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι (Andrey Shabarlyn), δεν θέλησε να τη βοηθήσει. «Είμασταν μαζί εδώ και έναν μήνα όταν η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε να δράσω άμεσα».

Και συνεχίζει: «Μου είπε πως είμαι ένα κυνικό τέρας και το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν τα λεφτά του. Του έδειξα τα χαρτιά που αποδείκνυαν πόσο ακριβές ήταν οι θεραπείες και δεν είχα πού αλλού να στραφώ». Και στράφηκε στον κύριο που τη βοήθησε με το αζημίωτο.

Μετά κατάφερε λέει να πάρει ένα τραπεζικό δάνειο για να μη χρειαστεί να ξαναπουλήσει το σώμα της. Ο φίλος της όμως «συνεχίζει να με κρίνει έκτοτε και να με αποκαλεί ιερόδουλη. Δεν είμαι περήφανη, έχω τουλάχιστον όμως μια μαμά ζωντανή και για μένα αυτό είναι δώρο από τον Θεό»…

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X