ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχαν εμμονή να σκοτώσουν την Ελένη»

Νέα στοιχεία για τους υπόπτους σε σχέση με τον φόνο

Την παράταση της κράτησης των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στις φυλακές Γρεβενών, αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές. Σοκ προκαλούν εκ νέου οι πληροφορίες για το περιεχόμενο του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Stat, σύμφωνα με το οποίο η άτυχη φοιτήτρια είχε έναν αργό, βασανιστικό θάνατο καθώς οι δράστες συμπεριφέρθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα και σαδισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εμμονή να την σκοτώσουν. Φέρονται μάλιστα να αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της, μετά την απειλή της να τους καταγγείλει, γεγονός που εκτιμάται ότι πυροδότησε το θυμό τους.

Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το ηλεκτρικό σίδερο και την έριξαν στο γκρεμό. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν την πέταξαν στο γκρεμό η κοπέλα ήταν ζωντανή και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Η εγκληματική συμπεριφορά τους παρουσιάζει ασυνήθη στοιχεία και μη αναμενόμενα. Όπως αναφέρεται ήταν «σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» και ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου.

Για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών, καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για το ανατριχιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρόδο, ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν συνταράξει τη χώρα.

Πηγή: news247.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X