ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος»

Αστυνομικοί επιβεβαίωσαν πως η 38χρονη στη Λάρισα ήταν έγκυος

Υπενθυμίζεται πως το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από δύο ημέρες, όταν 38χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά, λόγω μεγάλης αιμορραγίας, σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Παρότι τα κλινικά ευρήματα και οι εξετάσεις έδειχναν σαφώς ότι είχε κυοφορήσει, η ίδια αρνούνταν πεισματικά να παραδεχθεί την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Αστυνομικοί επιβεβαίωσαν πως η 38χρονη στη Λάρισα ήταν έγκυος

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ερευνώντας την υπόθεση, επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός. Η 38χρονη φέρεται να γέννησε στο μπάνιο της οικίας της και αρχικά να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων.

Ακολούθως, οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας τους. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε χθες σε εκταφή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

«Εγώ πήγα και έθαψα το μωρό» δήλωσε ο αδερφός της 38χρονης

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο αδερφός της 38χρονης παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που έθαψε το νεογνό. «Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε, ενώ σημείωσε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πρόσθεσε, μάλιστα, για την αδερφή του πως «η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα πήγαινε στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω... Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους, ενώ αναμενόταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X