ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία στο Περιστέρι: Είναι αυτός ο δολοφόνος; (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο πριν και μετά την εκτέλεση

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν προσεκτικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη και από κοντινές επιχειρήσεις, για να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας που σημειώθηκε στο Περιστέρι την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εικόνα για τον δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, με κοντό μαλλί, ο οποίος φορούσε μια μπλε κοντομάνικη μπλούζα αλλά και γυαλιά ηλίου.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται λίγο πριν την ώρα της δολοφονίας, ένας άνδρας με μπλε μπλούζα να κινείται με μηχανή στα γύρω στενά στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για τον δολοφόνο που λίγο αργότερα εισήλθε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη, σκότωσε εν ψυχρώ τον νεαρό Τούρκο και εξαφανίστηκε.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές γνωρίζουν μέχρι ένα σημείο την πορεία του δολοφόνου και εξετάζουν τα πλάνα για να διαπιστώσουν αν τον περίμενε συνεργός κοντά στην καφετέρια.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία

Δείτε το δελτίο ειδήσεων του STAR στο 5:00 λεπτό:

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X