ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Κασόγκι: «Πνίγομαι, βγάλτε μου τη σακούλα από το κεφάλι»

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι έκανε ο επικεφαλής του τμήματος ερευνητικής δημοσιογραφία της τουρκικής εφημερίδας Sabah.

Σύμφωνα με τον Ναζίφ Καραμάν ο Κασόγκι λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο κτήριο του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη είπε «πνίγομαι, βγάλτε μου τη σακούλα από το κεφάλι, είμαι κλειστοφοβικός».

Στη σκιά όσων είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι τα ηχητικά ντοκουμέντα για τη δολοφονία Κασόγκι δόθηκαν από την Τουρκία στη Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, ο Καραμάν υποστήριξε μιλώντας στο Al Jazeera ότι ο Κασόγκι πέθανε από ασφυξία αφού του έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι με τις τελευταίες φρικώδεις στιγμές για τον ίδιο να διαρκούν επτά λεπτά.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος υποστήριξε ακόμα ότι οι 15 εκτελεστές από τη Σαουδική Αραβία που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη μια ημέρα πριν το φονικό χρειάστηκαν 15 λεπτά για να διαμελίσουν τη σορό του.

Οι ισχυρισμοί του Καραμάν συνάδουν με όσα είπε τον περασμένο Οκτώβριο ο εισαγγελές της Κωνσταντινούπολης ότι η σορός του Κασόγκι διαμελίστηκε αφού πρώτα στραγγαλίστηκε μέχρι θανατού στους χώρους του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στις 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X