ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δικαιοσύνη για τη Mia Khalifa: Xιλιάδες υπογραφές υπέρ της

Σκοπός να «κατέβουν» όλα τα ροζ βίντεο που έκανε! (pics)

Θαυμαστές της Mia Khalifa συγκεντρώνουν υπογραφές για να «κατέβουν» από το Pornhub και το BangBros οι 11 ταινίες που έκανε!

Φωτιές στο Pornhub και το BangBros άναψε η Mia Khalifa και οι θαυμαστές της -όχι για την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό.

Η πρώην πορνοστάρ περιέγραψε πριν από λίγες μέρες την τραυματική, όπως τη χαρακτήρισε, εμπειρία της από τα 11 βίντεο που γύρισε σε ηλικία 21 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τη στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I walk around the house bucking at my dogs to remind them I’m swole now and could win a fight against them. Just in case they’re staging a coup.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

Η Mia και η ομάδα της έχουν κάνει αμέτρητες οικονομικές προσφορές στους τρέχοντες κατόχους των πορνογραφικών βίντεο, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι μεγάλες εταιρείες δεν δίνουν στη Mia Khalifa μια δίκαιη ευκαιρία να απαιτήσει το περιεχόμενό της (σ.σ. πνευματικά δικαιώματα) στο δικαστήριο, εκμεταλλευόμενες το οικονομικό τους πλεονέκτημα. Απαιτούμε τα βίντεό της να αφαιρεθούν και να υπάρξει μια δίκαιη δίκη στο δικαστήριο, χωρίς να καταστραφεί οικονομικά η Mia Khalifa.

Έχει δηλώσει επανειλημμένα πως έχει μετανιώσει για τις αποφάσεις της στον κλάδο της πορνογραφίας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να υπογράψετε αυτή την αίτηση για να στηρίξετε τις μελλοντικές προσπάθειες της Mia Khalifa και να της δώσετε δικαιοσύνη».

Η Khalifa ευχαρίστησε τους ανθρώπους που υποστήριξαν το παραπάνω αίτημα -το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 315.000 υπογραφές- δηλώνοντας ότι όλοι όσοι υπογράφουν προσκαλούνται στο πάρτι γενεθλίων της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My Betty Draper After Dark dreams came true link in bio. :@theblaisejoseph HMU: @gabriellamsharma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X