ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δασκάλα ομολόγησε ότι το έκανε με μαθητή της

«Για να τον απαλλάξει από τη δυστυχία του»

Η 24χρονη Ελίζαμπεθ Γιανγκ από το δυτικό Σίδνεϊ κατηγορήθηκε αρχικά για 10 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης και της κατά συρροή σεξουαλικής επαφής με παιδί ηλικίας 14-16 ετών, αφού συνελήφθη στις 10 Ιουλίου.

Επρόκειτο να δικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2020 για σεξουαλική επίθεση, ωστόσο αρνήθηκε τις οκτώ από τις συνολικά δώδεκα κατηγορίες που της αποδόθηκαν. Την Τρίτη 20/4, η Γιανγκ ομολόγησε την ενοχή της σε τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με έναν 14χρονο, αφού ο δικηγόρος της είπε σε δικαστήριο ότι ήθελε να απαλλάξει το αγόρι «από τη δυστυχία του» το συντομότερο δυνατό.

Απάντησε «ένοχη, εντιμότατε» τρεις φορές, καθώς οι κατηγορίες διαβάστηκαν στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Σίδνεϊ. Ο δικηγόρος της Γιανγκ είπε στον δικαστή του Περιφερειακού Δικαστηρίου ότι η πελάτισσά του ήθελε «να αποφύγει την κατάσταση, όπου (το αγόρι) έπρεπε να υπομείνει ένα άλλο Σαββατοκύριακο με τη δίκη σε εξέλιξη. Αυτό συνέβη λόγω του χρόνου που χρειάστηκε για να ληφθεί αυτή η απόφαση. Οι οδηγίες που έλαβα από την κ. Γιανγκ ήταν να τον απαλλάξω από τη δυστυχία του το συντομότερο δυνατό.»

Οι κατηγορίες εναντίον της δασκάλας ήταν πολλές λόγω του γεγονότος ότι το παιδί τελούσε υπό την εποπτεία της εκείνο το χρονικό διάστημα. Η ίδια είναι ελεύθερη με εγγύηση μέχρι την ακρόαση της ποινής της, με τον εισαγγελέα να υποστηρίζει ότι η φυλάκιση είναι «η μόνη επιλογή».

Οι ερευνητές δήλωσαν προηγουμένως πως η Γιανγκ κατηγορήθηκε για επίθεση εναντίον του αγοριού σε πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων εντός του χώρου του σχολείου και του αυτοκινήτου της.

Η 24χρονη είχε στείλει φωτογραφίες της με την ίδια ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με τη λεζάντα «σε περιμένω».

Εάν καταδικαστεί για το έγκλημα, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως και 12 ετών. Ως μέρος ​των αποδεικτικών στοιχείων, προσκομίστηκε βίντεο από CCTV, που δείχνει τα χέρια της Γιανγκ να κινούνται προς τη βουβωνική χώρα του αγοριού. Στο βίντεο, φέρεται επίσης να τοποθετεί τα χέρια του εφήβου μέσα στο καλσόν της.

Οι δικηγόροι της περιέγραψαν προηγουμένως τα αποδεικτικά στοιχεία ως «υπερβολικά».

Η ποινή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 24 Ιουνίου.

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X