ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραζιλία: Θύελλα αντιδράσεων από βίντεο που δείχνει ομοφυλόφιλους σε άσεμνες πράξεις σε άρμα

Το ανέβασε ο Πρόεδρος της χώρας και προκάλεσε σάλο

Οργή έχει προκαλέσει η αντίδραση του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου να αναρτήσει στο Twitter ένα βίντεο με ομοφυλόφιλους να προχωρούν σε άσεμνες πράξεις πάνω σε άρμα ως απάντηση στην κριτική που δέχεται στις κατά τόπους καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Τα προηγούμενα 24ωρα Βραζιλιάνοι καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Μπολσονάρου φωνάζοντας συνθήματα για τις σχέσεις της οικογένειάς του με εγκληματικές ομάδες, άλλοι καρναβαλιστές φώναξαν συνθήματα κατά του Βραζιλιάνου προέδρου ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση τον έκαναν άρμα που είχαν στολίσει με κουτάκια μπύρας και βρισιές.

Η απάντηση του Μπολσονάρου ήταν να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο άνδρες στο Σάο Πάολο να κάνουν αρχικά στοματικό σεξ και στη συνέχεια να ουρούν ο ένας τον άλλο.

«Δεν νιώθω άνετα που δείχνω αυτό το βίντεο, αλλά πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια ώστε οι πολίτες να θέσουν τις προτεραιότητές τους. Έτσι έχουν καταντήσει αρκετές από τις καρναβαλικές ομάδες στη Βραζιλία» έγραψε ο πρόεδρος της Βραζιλίας προς τους 3,4 εκατομμύρια ακολούθους τους στο Twitter.

Η αντίδραση των μέσων ενημέρωσης στη Βραζιλία ήταν σφοδρή. «Ένα πορνογραφικό tweet ντροπιάζει την κυβέρνηση» έγραψε η «O Globo», «Ο πορνογράφος» έγραψε η αριστερών αποχρώσεων ιστοσελίδα «O Antagonista». «Θα έπρεπε τουλάχιστον να δείξει σεβασμό στο μεγαλύτερο πάρτι της χώρας που εκφράζει τον πολιτισμό μας» υποστήριξε μια βουλευτής.

Μετά τις αντιδράσεις ο Μπολσονάρου απέσυρε το tweet μολονότι επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία αναρωτήθηκε «τι είναι το golden shower;».

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X