ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο - σοκ καταγράφει την τρομακτική επίθεση καρχαρία σε γυναίκα

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Στιγμές τρόμου έζησε μια Γερμανίδα τουρίστρια, που δέχθηκε την επίθεση ενός καρχαρία ενώ έκανε κατάδυση σε θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου καταγράφεται η σκηνή που ο καρχαρίας επιτίθεται στο θύμα του κοντά στο Μάρσα Αλάμ της Αιγύπτου, εκεί όπου ένα άλλο σαρκοβόρο κήτος είχε κατασπαράξει έναν Τσέχο τουρίστα προ διετίας.

Η γυναίκα διακρίνεται στις τρομακτικές εικόνες να προσπαθεί να γλιτώσει από τον καρχαρία, την ώρα που βυθίζει τα δόντια του στον ώμο της. Ο εκπαιδευτής της χρειάστηκε να απωθήσει δύο φορές το σαρκοβόρο κήτος για να τη σώσει, και να τη βγάλει στη στεριά.

Η 42χρονη τουρίστρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά τα ράμματα που της έβαλαν στον αριστερό της ώμο. Το θέρετρο Μάρσα Αλάμ της Αιγύπτου είναι διάσημο επειδή προσφέρει δυνατότητα παρατήρησης καρχαριών και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τουρίστες που ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα σαρκοβόρα κήτη. Το συγκεκριμένο είδος καρχαριών είναι γνωστό ότι έχει επιτεθεί σε ανθρώπους στο παρελθόν και μπορούν να φθάσουν σε μήκος τα τέσσερα μέτρα.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X