ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!»

Έξαλλη με τον Τραμπ και τα ελικόπτερά του

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι υπερήφανη για πολλά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά το παλάτι της που επιβλέπει η ίδια και οι καταπράσινοι κήποι που το περιβάλλουν.

Ωστόσο την το καταπράσινο πλούσιο γκαζόν της φαίνεται οτι δεν είναι πλέον όπως παλιά, μιας και μετά την επίσκεψη του προέδρου Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πλούσιο πράσινο χαλί, καταστράφηκε.

Με ελικόπτερο η επίσκεψη Τραμπ στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο λόγος απλός. Κατά τις μετακινήσεις του ο Τραμπ στη Βρετανία χρησιμοποιούσε τα ελικόπτερά του για επισκεφτεί τη Βασίλισσα τα οποία προσγειώνονταν κι απογειώνονταν από τον κήπο του παλατιού, αφήνοντας βαθιά σημάδια στο γκαζόν, κάτι που όπως φαίνεται η βασίλισσα δεν του συγχωρεί.

«Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!»

Μάλιστα κατά τη συνάντηση της με τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία, η Βασίλισσα, που ψάχνει και σεφ, «παραπονέθηκε» για τη ζημιά που προκάλεσαν τα ελικόπτερα του Ντόναλντ Τραμπ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ.
«Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!» φέρεται να είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου η Βασίλισσα στον Μόρισον σύμφωνα με τους Sunday Times.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X