ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βανδή - Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι στο αεροδόμιο (vid)

Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία για το ζευγάρι

Dolce vita στην πανέμορφη Ιταλία για τη Δέσποινα Βανδή που πλέον επιβεβαιώνεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ταξίδεψαν στην Ιταλία και αποκλειστικές φωτογραφίες τους εξασφάλισε η εκπομπή Love it, στον ΣΚΑΪ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα στο λεωφορείο του αεροδρομίου, όπου αποκάλυψαν ότι οι δυο τους ταξίδεψαν με προορισμό την Ιταλία.

Να τονίσουμε ότι το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την τραγουδίστρια μόνη της στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος". Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη.

Βανδή - Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και οι βόλτες στα σοκάκια του Ναυπλίου 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διατηρούν χαμηλό προφίλ και επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια εξάλλου, πριν μερικούς μήνες έκανε γνωστό το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, που ήρθαν στο φως, ήταν σε ένα κουτούκι στα Εξάρχεια και λίγο καιρό αργότερα πραγματοποίησαν ακόμα μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό κρητικό κέντρο στο Μοσχάτο.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, για αυτό και οι περισσότεροι έξοδοί τους γίνονται εκεί.

Πριν από 1,5 μήνα οι δυο τους πήγαν εκδρομή στο Ναύπλιο και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί κάνοντας τη βόλτα τους, αλλά δεν έκαναν διακοπές το καλοκαίρι στη Β. Εύβοια όπως είχε γραφτεί πριν από μερικές ημέρες.

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε, πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο νησί για τα γυρίσματα της σειράς "Κομμάντα και Δράκοι" και η τραγουδίστρια για την τότε εκπoμπή της "My Greece" και όχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων "Άγριες Μέλισσες", όπως είχε ακουστεί.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση