ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο πιο ηλίθιος τουρίστας του κόσμου! (vid)

Απλώνει το χέρι να χαϊδέψει... λιοντάρι

Το βραβείο του πιο ηλίθιου τουρίστα του κόσμου διεκδικεί επάξια ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να προσπαθήσει να χαϊδέψει ένα λιοντάρι, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι στη Νότια Αφρική.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο παράτολμος τουρίστας εμφανίζεται να βγάζει το χέρι από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του και να το απλώνει προς το μέρος του μεγαλόσωμου αιλουροειδούς.

Σε εκείνο το σημείο, το λιοντάρι γυρίζει και βγάζει έναν απειλητικό βρηχυθμό, που όπως είναι φυσικό κόβει τα... ήπατα στον ανόητο τουρίτσα. Αμέσως κλείνει το παράθυρο και ξεφυσά ανακουφισμένος.

«Μόνο κάποιος που εργάζεται με άγρια ζώα γνωρίζει την ταχύτητα με την οποία θα μπορούσε να του ξεριζώσει το χέρι το λιοντάρι. Θα μπορούσε εύκολα να τον τραβήξει έξω από το παράθυρο και να τον σκοτώσει μπροστά στους φίλους του. Η πράξη του ήταν εξωφρενικά ανόητη», είπε ο ξεναγός Naas Smit που εργάζεται στο πάρκο όπου τρβήχτηκε το βίντεο.

Όπως επισημαίνει, εάν το λιοντάρι σκότωνε τον τουρίστα θα έπρεπε να θανατωθεί, κάτι που θα επηρέαζε σημαντικά τη ζωή της αγέλης αφού επρόκειτο για το κυρίαρχο αρσενικό. Κι όλα αυτά χάρη στην βλακεία ενός ανθρώπου που ρισκάρει τη ζωή του και τη ζωή της παρέας του για ένα βίντεο που θα ανεβάσει στο Facebook!

 

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X