ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η μυστηριώδης αδελφή και πιθανή διάδοχος του Kim Jong-un

Η αδερφή του Kim-Jong Un, περιγράφεται ως ακόμα πιο αδίστακτη

Με τις φήμες που θέλουν τον Kim Jong- Un να έχει πεθάνει ή να βρίσκεται σε κόμα και παρά τις δηλώσεις της Σεούλ πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Kim Jong-un είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του, τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι αρκετά δύσκολα για την χώρα, μιας και καμία εμφάνισή του δεν έχει πραγματοποιηθεί. Με αφορμή τα όσα γίνονται, το όνομα της αδερφής του Kim Yo Jong πρωταγωνιστεί παντού και όλοι κάνουν λόγο, ότι σύντομα η ίδια θα αναλάβει την θέση και τα καθήκοντά του. Ποια όμως είναι η μυστηριώδης αδερφή του Kim Jong Un;

Πριν όμως δούμε ποια είναι η Kim Yo Jong, αξίζει να αναφέρουμε πως από το 2011 ο Kim Jong-un είναι ο αδιαμφισβήτητος ανώτατος ηγέτης της Βορείου Κορέας και από το 2012 εργάζεται ως αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της χώρας. Γιος του ηγέτη Kim Jong-il και εγγονός του Kim Il-sung - ιδρυτή και υγέτη της Βόρειας Κορέας. Από την στιγμή όμως που ο ίδιος είναι άφαντος, το πρόσωπο που συγκεντρώνει σήμερα τις περισσότερες πιθανότητες διαδοχής του είναι η αδερφή του Kim Yo Jong - παρά το ότι πολλοί αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να επιτραπεί σε μια γυναίκα να αναλάβει την ηγεσία της Βορείου Κορέας.

Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα της Kim κάνουν λόγο για μια γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις αλλά και σκληρή, όπως όλη η οικογένειά της. Η ίδια, από το 2018 που εκπροσώπησε τον Kim στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας, απέκτησε κυρίαρχη θέση στο κυβερνών κόμμα και λέγεται πως είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την πολύ προσεκτικά δομημένη δημόσια εικόνα του αδερφού της.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X