ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η επίσημη διεύθυνση του… Άγιου Βασίλη

Εδώ καταλήγουν τα γράμματα των μικρών του φίλων

Χιλιάδες παιδιά γράφουν κάθε χρόνο και σε όλες τις γλώσσες γράμματα στον άγιο των Χριστουγέννων, μόνο που δεν καταλήγουν όλα στον Βόρειο Πόλο.

Ο Άγιος Βασίλης λαμβάνει κάθε χρόνο μισό εκατομμύριο γράμματα και «εκείνες» τις πολυάσχολες μέρες των Χριστουγέννων καταφτάνουν περισσότερα από 30.000 τη μέρα.


Κάθε χρόνο, κάπου 2 εκατομμύρια ευχετήριες κάρτες φεύγουν από το Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη με αποδέκτες παιδιά σε 200 χώρες!

Ο άγιος έχει λάβει περισσότερα από 20 εκατ. γράμματα στο επίσημο ταχυδρομικό κουτί του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς κάτι τέτοιο υπάρχει, δεν είναι μύθος!

Το «Santa Claus’ Main Post Office» βρίσκεται πράγματι στον Αρκτικό Κύκλο, στη Φινλανδία, έξω από το Ροβανιέμι, αποτελώντας έναν πολύχρωμο κόσμο μαγείας γεμάτο ξωτικά και ταράνδους.

Για να φτάσει όμως ένα γράμμα πράγματι εδώ, πρέπει ο αποστολέας να είναι σχολαστικός με τη διεύθυνση: να αναγράφεται με ευανάγνωστα γράμματα δηλαδή και η χώρα (Φινλανδία) να είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα.

Αν σκοπεύετε να στείλετε εσείς και τα παιδιά σας ένα γράμμα στον άγιο καρδιοχτυπώντας για μια απάντηση, να τι πρέπει να γράψετε πάνω στον φάκελο: «Santa Claus’ Main Post Office, Tähtikuja 1, 96930, Arctic Circle, FINLAND»…

 

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X