ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές τις κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι δράστες για την δολοφονία της Ελένης

Ολοκληρώθηκε η δικογραφία

Περαιώθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου και του 19χρονου που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018.

Οι νεαροί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και βιασμό από κοινού.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για αξιολόγηση και θα ακολουθήσει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου για να εκδοθεί το βούλευμα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Επίσης έχει ολοκληρωθεί η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων στα πειστήρια του εγκλήματος, καθώς επίσης και οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες για τους κατηγορούμενους.

Πλέον αναμένεται να δοθούν ακόμα κάποιες απαντήσεις από το Facebook για τις συνομιλίες της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας ζητούν να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.

Ο 21χρονος και ο 19χρονος έχουν προφυλακιστεί από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 στα Γρεβενά και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου η κράτησή τους παρατάθηκε μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2019. Ο 21χρονος έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του στις φυλακές, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος είχε επιτεθεί φραστικά σε σωφρονιστικό υπάλληλο λέγοντας του «θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω» και του επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή. Παράλληλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως συχνά ερχόταν στα χέρια με άλλους κρατουμένους, άλλαζε συνεχώς κελιά ενώ αρνήθηκε να μπει και στο κελί του.

Πηγή: reader 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X