ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Ήθελε να πουλήσει την αγνότητα της ανήλικης κόρης της σε παιδόφιλο (vid)

Στη φυλακή πρώην μοντέλο στη Ρωσία

Μια 35χρονη μητέρα από τη Ρωσία που στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε καλλιστεία, καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση καθώς συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης σε παιδόφιλο.

Η Irina Gladkikh ταξίδεψε αεροπορικώς από το Τσελιάμπινσκ στη Μόσχα προκειμένου να συναντήσει τον πλούσιο άνδρα που είχε συμφωνήσει να της δώσει 21.300 ευρώ για να έρθει σε ερωτική επαφή με την κόρη της.

Στο δικαστήριο της Μόσχας όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, καθόταν μέσα στο σιδερένιο κλουβί της με σκυμμένο το κεφάλι, αποφεύγοντας να κοιτάξει τις κάμερες που επιζητούσαν ένα της βλέμμα. Ένα από τα πειστήρια της υπόθεσης που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ήταν το πιστοποιητικό γιατρού που δήλωνε πως η 13χρονη ήταν παρθένα.

Κατά τη σύλληψή της τον περασμένο Γενάρη ομολόγησε την πράξη της. Μαζί της συνελήφθησαν κι άλλες δύο γυναίκες που κρίθηκαν ένοχες για συνέργεια και καταδικάστηκαν τον περασμένο Αύγουστο σε 3,5 χρόνια φυλάκιση.

 

Η μια ήταν η Yelena Anisimova η οποία είχε επωμιστεί το βάρος να βρει έναν πλούσιο «αγοραστή» για το κορίτσι και η άλλη, η Alina Kukanova.

Η Gladkikh ταξίδεψε στη Μόσχα παρέα με μια συνεργό της και επισκέφθηκαν ένα πλωτό εστιατόριο όπου θα γνώριζαν τον επιφανή παιδόφιλο. Η αστυνομία όμως είχε ανακαλύψει τις προθέσεις τους και τις παγίδευσε στέλνοντας έναν ντετέκτιβ να παραστήσει τον πλούσιο άνδρα.

Μόλις η συμφωνία έκλεισε και η μητέρα πήρε τα χρήματα, αποκαλύφθηκε η αλήθεια και οι γυναίκες συνελήφθησαν.

Η 35χρονη που παλιότερα είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία του Τσελιάμπινσκ, ισχυρίζεται πως εργάζεται στον τομέα της πληροφορικής, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει και ως μεσίτρια.

«Πάντα ντυνόταν ωραία και φορούσε ακριβά ρούχα. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και περνούσε πολλές ώρες διασκεδάζοντας», σχολίασε φιλικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Gladkikh μαζί με τις δύο συνεργούς της κέρδιζαν χρήματα προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες.

Όσο για τη 13χρονη, ζει με τη γιαγιά της η οποία ανέλαβε την κηδεμονία της.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X