ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε σε βιντεοπαιχνίδι και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδερφό του

«Οι φίλοι μου θα με κορόιδευαν»

24news team

Αποτροπιασμό προκαλεί έγκλημα που σημειώθηκε στις 23 Απριλίου στην περιοχή Krasnoyarsk Krai στη Ρωσία, όπου έφηβος φέρεται να ομολόγησε στην Αστυνομία ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον μόλις επτά ετών αδερφό του.

Όλο αυτό προκλήθηκε όταν ο εν λόγω 13χρονος έχασε σε βιντεοπαιχνίδι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», ο ανήλικος εξοργίστηκε και άρχισε να κάνει ζημιές στο σπίτι ενώ έσπασε και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο προηγουμένως έπαιζε.

Μάλιστα, με βάση το δημοσίευμα ο 13χρονος σκότωσε τον αδερφό του γιατί φοβόταν ότι θα έλεγε στην μητέρά τους τι είχε κάνει.

Η 32χρονη μητέρα άφησε τα δύο αγόρια στο σπίτι να κοιμούνται ενώ η ίδια πήρε την 6μηνη κόρη της στους παππούδες της.

Όταν ο Αλέξανδρος ξύπνησε, φέρεται να άρχισε να παίζει ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό του, αλλά το πέταξε οργισμένος με το που έχασε έναν γύρο.

Εν συνεχεία, άρχισε να χτυπά με μανία τα έπιπλα κάτι που ξύπνησε τον μικρότερο αδερφό του.

Τότε, σκεπτόμενος πώς ο μικρός θα μιλούσε και φοβούμενος για τις συνέπειες φέρεται, πλημμυρισμένος από θυμό να μαχαίρωσε τον επτάχρονο 15 φορές.

Το άτυχο αγόρι λέγεται ότι πέθανε στη σκηνή ενώ επιστρέφοντας στο σπίτι η μητέρα, ο 13χρονος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς με την μητέρα να μην πείθετε και να καλεί την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, το αγόρι φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας πως εξοργίστηκε διότι φοβόταν ότι οι φίλοι του θα σταματούσαν να του μιλούν αφού έχασε έναν εύκολο γύρο στο παιχνίδι.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι σκότωσε τον αδερφό του καθώς φοβόταν ότι θα έλεγε στη μητέρα τους πως αυτός κατέστρεψε τα έπιπλα.

Ο 13χρονος, σύμφωνα με τον περίγυρο, ήταν καλός μαθητής και το στυγερό έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X