ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμό προκαλεί ο έφηβος που βίασε και σκότωσε τη μικρή Αλίσα (pics)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φόνου

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του βιασμού και της δολοφονίας της 6χρονης Αλίσα Μακ Φάιλ από τον έφηβο Άαρον Κάμπελ.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του βιασμού και της δολοφονίας της 6χρονης Αλίσα Μακ Φάιλ από τον έφηβο Άαρον Κάμπελ, η οποία έπεσε θύμα του 16χρονου ενώ παραθέριζε σε νησί της Σκωτίας με τον πατέρα της και τους παππούδες της.

Ο Κάμπελ μίλησε στο δικαστήριο για τις τελευταίες στιγμές της Αλίσα, αφού, τελικά ομολόγησε το έγκλημα πριν φυλακιστεί για τουλάχιστον 27 χρόνια.

Ο δικαστής αποκάλυψε πως ο Κάμπελ είπε σε έναν εμπειρογνώμονα ότι «το μόνο που σκέφτηκα μόλις την είδα ήταν να την δολοφονήσω».

Περιγράφοντας πώς άρπαξε την Αλίσα από το κρεβάτι της, ο 16χρονος το χαρακτήρισε ως μια «στιγμή ευκαιρίας» και αποκάλυψε πως η Αλίσα ξύπνησε ενώ την μετέφερε, τον ρώτησε ποιος ήταν και «που την πήγαινε», καθώς την οδηγούσε στο θάνατό της.

Ο Κάμπελ της είπε ότι ήταν φίλος του πατέρα της και την πήγαινε «σπίτι».

Νωρίτερα εκείνη τη νύχτα είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της Αλίσα, Ρόμπερτ 26 ετών και θεωρήθηκε ότι προσπαθούσε να αγοράσει κάνναβη όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Ο έφηβος την απήγαγε από το σπίτι των παππούδων της, στο νησάκι Μπουτ στη Σκωτία και δηλώθηκε αγνοούμενη όταν η οικογένειά της ξύπνησε και διαπίστωσε ότι δεν ήταν στο κρεβάτι της.

Η έρευνα είχε τραγικό τέλος, όταν το σώμα της βρέθηκε με περισσότερους από 100 τραυματισμούς σε δάσος κοντά σε ένα πρώην ξενοδοχείο.

Ο Κάμπελ μετά τη δίκη δήλωσε στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι σκέφτονταν να κάνει κάτι ακραίο, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, για περίπου ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία, ενώ παραδέχθηκε ότι «διασκέδαζε» με τη σκέψη του βιασμού και δήλωσε ότι «έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μην γελάει» κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X