ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια

Διαφωνεί ανακριτής και εισαγγελέας, αποφασίζει το συμβούλιο

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο καλείται πλέον να κρίνει τη περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 36χρονης καθηγήτριας η οποία προ ημερών είχε διωχθεί ποινικά για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Οι κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος αφορούν στην ερωτική σχέση που φέρεται να είχε συνάψει η 36χρονη με τον 13χρονο μαθητή της στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η 36χρονη κατηγορουμένη απολογήθηκε στην ανακρίτρια για τα αδικήματα αντιμετωπίζει. Ωστόσο, κατά πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας, αν δηλαδή θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερη με ή χωρίς όρους. Συγκεκριμένα η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της κατηγορουμένης ενώ η εισαγγελέας είχε τη νομική άποψη πως η 36χρονη θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα καλείται τώρα να λύσει, όπως ο νόμος ορίζει, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του, εντός τριών ημερών. Μέχρι τότε η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά απολογία της στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη ανέφερε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη στον 13χρονο και την οικογένειά του.

Μάλιστα, προ ημερών δια του δικηγόρου της η ίδια έκανε γνωστό ότι εκείνη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πως έχει μετανιώσει «για την συνθήκη στην οποία έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της».

Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X