ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απολύθηκε, βίωσε την εξαθλίωση και κατέληξε στην πορνεία

Η συγκλονιστική ιστορία μιας 53χρονης που θεωρείται «γερασμένη» για δουλειά

Μια τραγική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, την στιγμή που εκατομμύρια άλλες, ανά το παγκόσμιο παραμένουν στο σκοτάδι. Είναι γνωστό, ωστόσο, ότι μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής εξαθλίωσης, αναγκάζεται να καταφεύγει σε έναν τρόπο ζωής που υποβιβάζει το αίσθημα αξιοπρέπειάς του, ώστε να βγάλει τα προς το ζην. Μια τέτοια περίπτωση, είναι και η 53χρονη Elena από την Ρωσία.


Υπερσέξι δελτίο καιρού! (Vid)


Την προσωπική ιστορία της 53χρονης φέρνει στο φως το World Press Photo Foundation, με μια ανάρτησή του στο instagram. Όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία της Elena, η γυναίκα είναι πρόσφατα διαζευγμένη, καθώς και απολυμένη από την δουλειά όπου εργαζόταν για 25 χρόνια - έκριναν ότι είναι «πολύ μεγάλη» για να εργάζεται. Μη έχοντας άλλες πηγές εισοδήματος, η γυναίκα κατέφυγε στην πορνεία για να μπορεί να ζει. Στην βιομηχανία του σεξ, η Elena εργάστηκε για πέντε χρόνια, μετά από προτροπή φιλικού της προσώπου.


«Ελ Τσάπο»: Δολοφονίες, βασανιστήρια, δωροδοκίες - Φρικιαστικές μαρτυρίες


Οι εργαζόμενοι στην βιομηχανία του σεξ, απαθανατίζονται στα διαμερίσματά τους, στην Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με το World Press Photo Foundation, τα επίσημα στατιστικά αναφέρουν ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο άτομα που εργάζονται στον τομέα αυτό, ενώ σύμφωνα με στοιχεία από το Silver Rose, έναν ρωσικό Μη Κυβερνητικό Οργανισμό, γύρω στις 50 χιλιάδες γυναίκες εργάζονται μόνες στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τον πιο πάνω Οργανισμό, σε αντίθεση με το στερεότυπο που επικρατεί σε σχέση με τα άτομα που εργάζονται στην βιομηχανία του σεξ, μόνο ένα μικρό ποσοστό εξασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα» λόγω εθισμού στο σεξ ή λόγω φτώχιας.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X