ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη: Γιατί ο Τραμπ κάνει αυτό το... ακατανόητο κούρεμα

Οι ουλές από την αποτυχημένη εμφύτευση

Πλήθος αποκαλύψεων ακόμη και για ιδιωτικές στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ κάνει ο επί χρόνια συνεργάτης του, πρώη-πλέον- δικηγόρος του Μάικλ Κοέν.

Πέρα από όλα όσα αποκαλύπτει για το μίσος του Τραμπ για τον Ομπάμα, για τη σεξιστική συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, τα ψέματα που έλεγε στην Μελάνια Τραμπ και τις σχέσεις του με τον Πούτιν, ο Κοέν αποκαλύπτει και γιατί ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει επιλέξει αυτό το το τόσο... παράξενο και ακατανόητο χτένισμα.

Όπως υποστηρίζει η κόμμωση αυτή επιλέχθηκε ως ένας τρόπος για να κρύβονται «αδιόρατες ουλές στην επιδερμίδα του κρανίου του Τραμπ από μια αποτυχημένη εμφύτευση μαλλιών τη δεκαετία του 1980. Ο Κοέν γράφει ότι είδε μια φορά τον Τραμπ με τα μαλλιά του κάτω μετά από ένα ντους. «οι βαμμένες χρυσές τούφες των μαλλιών του έφθαναν κάτω απ’ τους ώμους στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του και στη ράχη, σαν χίπης της δεκαετίας του 1960».

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «μυθεύματα» το βιβλίο του Κοέν.

Η εκπρόσωπος Τύπου Κέιλι Μακένανι σε δήλωσή της στην Washington Post υποστηρίζει ότι ο Κοέν «είναι ένας επονείδιστος εγκληματίας, από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η άδεια άσκησης του επαγγέλματος του δικηγόρου. Έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και δεν προκαλεί καμία κατάπληξη η τελευταία απόπειρά του να βγάλει χρήματα με ψέμματα».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X