ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Από τη στιγμή που τον έθαψα δεν μπορούσα να κάνω πίσω»

Δολοφονία Γραικού: Ο δράστης είχε συνεργούς, λέει η οικογένεια

Αυτό που θέλουν τώρα, είναι να βρεθούν κι αυτοί και να πληρώσουν για όσα έκαναν. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Ιατροδικαστής δεν αποκλείει και αυτός τη συμμετοχή και άλλων ατόμων στο έγκλημα, ενώ αποκάλυψε ότι δέχθηκε πάνω από τέσσερα χτυπήματα με αυτό που δέχθηκε στον θώρακα να είναι το θανατηφόρο.

«Η σορός δεν αυτολύθηκε, παρόλο που πέρασαν 2,5 χρόνια ήταν σχεδόν αναλλοίωτη. Μπορούσαμε να διαγνώσουμε με ασφαλή τρόπο όλα τα τραυματικά ευρήματα. Τα τραύματα που είδαμε ήταν πολλαπλά στο θώρακα και στην κεφαλή, δηλαδή εν ζωή δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα. Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω αν είχε και άλλο άτομο», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Γραικού.

«Από τη στιγμή που τον έθαψα δεν μπορούσα να κάνω πίσω»

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του λύγισε. Ισχυρίστηκε ότι ο Γραικός ήταν εκείνος που του επιτέθηκε πρώτος. Τον έπιασε από την μπλούζα και ήρθαν στα χέρια. Έπεσαν στο τσιμέντο χτυπώντας ο ένας τον άλλο. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Τον έκρυψε στην αποθήκη και στη συνέχεια τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητο.

Στην ερώτηση της ανακρίτριας γιατί δεν έλεγε επί 2,5 χρόνια την αλήθεια ισχυρίστηκε:

«Από τη στιγμή που τον έθαψα, μπήκα σε ένα ολισθηρό μονόδρομο. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Σκέφτηκα τα παιδιά μου. Η κόρη μου έδινε πανελλήνιες. Τρεις μήνες μετά το γεγονός έκλεισα τη μονάδα που είχα. Άνοιξα μια δεύτερη 20 χλμ μακριά. Από εκείνη τη μέρα ζω με τύψεις. Έχασα 40 κιλά δεν κοιμόμουν τα βράδια».

Πηγή: iefimerida

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X