ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απειλούσε κτηνοτρόφους επειδή... δεν τον άφηναν να έχει ερωτική επαφή με τα ζώα

Προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητα και τους έστειλε απειλητικά μηνύματα

Ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται ότι απείλησε ντόπιους κτηνοτρόφους και προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητά τους, όταν εκείνοι αρνήθηκαν το αίτημά του να τον αφήσουν να κάνει σεξ με τα ζώα τους.

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας New Jersey Herald, ο 31χρονος Richard Decker, άρχισε να στέλνει μηνύματα σε φάρμες και στάβλους της κομητείας Σάσεξ το 2018, ζητώντας από τοτυς υπεύθυνους για τη φροντίδα των ζώων να του επιτρέψουν να κάνει σεξ με τις αγελάδες και τα άλογά τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New Jersey Herald, όταν το αίτημά του απορρίφθηκε από τους κτηνοτρόφους και τους φροντιστές των ζώων, ο Decker άρχισε να τους παρενοχλεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τις καταγγελίες τους.

Ειδικότερα, φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα και να τοποθετούσε αυτοσχέδιες διατάξεις με μεταλλικά καρφιά κοντά στην είσοδο των αγροκτημάτων τους, ώστε να προκαλέσει ζημιά στα λάστιχά τους. Σε μια περίπτωση μάλιστα, απείλησε να χτυπήσει την σύζυγο ενός κτηνοτρόφου με ένα ξύλο, όταν του έδωσε ξανά αρνητική απάντηση στο διεστραμμένο αίτημά του.

Αρκετοί από τους κτηνοτρόφους της περιοχής έχουν καταγγείλει ότι μεταλλικά καρφιά τοποθετημένα κοντά στις φάρμες τους προκάλεσαν ζημιές στα ελαστικά των οχημάτων τους.

Ο Decker συνελήφθη στην περιοχή Βέρνον στις 3 Οκτωβρίου αφού η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του. Στο εσωτερικό του βρήκαν ένα αυτοσχέδιο όπλο, βέλη με εκρηκτικές ύλες συνδεδεμένες πάνω τους και μεταλλικά καρφιά σαν εκείνα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις φάρμες.

Σύμφωνα με την New York Post, το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση του άνδρα μέχρι τη δίκη του που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, με το σκεπτικό ότι αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Πηγή: protothema

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X