ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάνθρωπο - Ανήλικοι κλωτσούν στο κεφάλι και φτύνουν αιμόφυρτο άνδρα (vid)

Σκληρό και απάνθρωπο

Οργή προκάλεσε ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές ανήλικους οι οποίοι έχουν περικυκλώσει ένα άνδρα, τον οποίον κλωτσούν στο κεφάλι και φτύνουν.

Σε τέσσερις συλλήψεις ενός 17χρονου δύο 16χρονων και ενός 17χρονου κοριτσιού έχει προχωρήσει η Αστυνομία του Avon και Somerset ενώ μία γυναίκα η οποία πιστεύεται ότι είναι η αδερφή του θύματος, έχει εξαφανιστεί μετά την επίθεση που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα.

Οι ανήλικοι βρίσκονται υπό κράτηση ως ύποπτοι για ληστεία.

Στο βίντεο διακρίνεται το θύμα της επίθεσης, αιμόφυρτο στο έδαφος.

Η επίθεση συνέβη Bridgewater στο Somerset στην Αγγλία.  Φαίνεται ότι ξεκίνησε όταν ένας εκ των νεαρών πήδηξε πάνω στον 55χρονο άνδρα ενώ ο τελευταίος είναι πεσμένος στο έδαφος.

Στη συνέχεια, δεύτερος ανήλικος τον προσεγγίζει και προσπαθεί να ψάξει την τσέπη. Στη συνέχεια του ρίχνει μία κλωτσιά και τον φτύνει.

Ύστερα κάποιος από την ομάδα των νεαρών διερωτάται «πώς είναι ακόμα ζωντανός;», ενώ στη συνέχεια τον κλωτσάει στο κεφάλι.

Μετά εμφανίζεται ένα ακόμα μέλος της ομάδας και λέει «μην κάνετε τίποτα άλλο. Το τράβηξα με την κάμερα μου» και ένας ακόμα νεαρός ψάχνει την τσέπη του θύματος για δεύτερη φορά.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X